Review- Astenia combătută cu Spirulina Star

Primăvara și asteniile ei se apropie cu pași repezi.
Primăvara auzim peste tot de astenie.Astenia este  acea stare de slăbiciune generalizată cauzată de schimbările de temperatură şi de lumina în exces. Organismul este epuizat, lipsit de vitalitate şi forţă din cauza carenţelor alimentare. Iarna se consumă multe alimente conservate, care au un aport redus de vitamine şi săruri minerale și de aceea primăvara organismul nostru e dat peste cap.

 Simptomele asteniei de primăvara

- lipsa de energie
- pasivitate şi putere de concentrare redusă
- dureri de cap
- stări de continuă oboseală şi somnolenţă
- scăderea sau creşterea poftei de mâncare
- probleme de greutate
- lipsa tonusului şi scăderea formei fizice
- nevoia de a plânge
- insomnie

O alimentaţie echilibrată, bogată în vitamine, evitarea dulciurilor concentrate, a zahărului, în general, şi a cafelei, alături de un somn odihnitor şi suficient, plus exerciţii fizice regulate sunt măsurile care te ajută să îți refaci corpul.
Suplimentele alimentare  naturale sunt și ele de mare ajutor și pe care te poți baza în refacerea organismului.Spirulina este un supliment care nu ar trebui să lipsească din  ritualul tău zilnic.

  Spirulina este o microalgă de culoare verde-albăstrie, una dintre cele mai vechi forme de viaţă de pe Pământ, care a ajutat la producerea oxigenului timp de milioane de ani, astfel încât alte forme de viaţă să poată apărea. Caracterizată ca fiind un „superaliment“, spirulina este atât de bogată în nutrienţi încât o dietă bazată pe apă şi pe această algă poate să susţină buna funcţionare a organismului.

SPIRULINA STAR reprezintă una din cele mai bune surse naturale de vitamina B12 în special pentru copii și pentru cei care recurg la regimuri vegetariene. Studiile ștințifice au demonstrat ca Spirulina platensis are acțiune antivirala împotriva virusului HIV și virusului HSV1, responsabil de apariția herpesului labial. În produsul SPIRULINA STAR efectele spirulinei sunt completate armonios de cele ale plantei Ashwagandha (Withania Somnifera), ale cărei principale acțiuni sunt : adaptarea la stres și suprasolicitari, tonic nervos și regenerant global, reîntineritor și afrodiziac, imunostimulent, antiinflamator și antitumoral.

Contribuie la:
- susținerea sănătății și vitalității întregului organism prin aport crescut de vitamine, minerale și aminoacizi;
- creșterea capacității de efort fizic și intelectual în condițiile stresante din mediul cotidian;
- menținerea tonusului organismului prin susținerea proceselor de detoxifiere și eliminare a toxinelor;
- echilibrarea sistemului imunitar și protecția organismului (neutralizarea radicalilor liberi) de stresul oxidativ și procesele degenerative, menținând astfel capacitatea de autoapărare a organismului.



Modul de utilizare și doza recomandată:
 
Copii 7-14 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi.
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administrează cu ½ ora înainte de masă pentru cel puțin 30 de zile, recomandat o cura de 3 luni.

Produsul se vinde în două variante de 50 de tablete sau 100.Prețurile bine înțeles că sunt foarte mici,poți găsi aici .Având în vedere că un adult trebuie să ia cel puțin 3 tablete pe zi, o cutie ajunge pentru o lună.Așa dar 3 cutii în 3 luni nu mi se pare o investiție foarte mare,având în vedere că o cutie de 100 tablete costă 24 de lei.Sănătatea noastră merită mult mai mult de atât.
Folosind deja de vreo săptămână acest supliment alimentar, deja mă simt mult mai bine, oboseala nu își mai spune cuvântul , iar după 8 ore de stat în fața calculatorului nu mai ajung acasă epuizată.
Tenul meu arată mai bine și ma simt mai bine mai în forță.Deși la cabinet au fost mulți copii cu viroze și alte boli ale copilăriei, am trecut cu brio prin ele și nici nu am adus acasă.
E  un progres mare pentru mine .





Tu cum îți protejezi și întărești organismul ?

Etichete: , , ,