De unde cumpărăm pantofi stiletto ieftini

 "Da-i unei femei pantofii potriviti iar ea va putea cuceri lumea"! -Marilyn Monroe





Ești femei și sunt sigură că de multe ori ți-ai pus întrebarea astăzi cu ce să mă încalț sau de unde să îmi cumpăr pantofi ieftini.Dacă ești una dintre femeile care poată în general pantofi cu toc, sunt absolu sigură că ai dat de n ori search pe google la pantofi stiletto, pantofi albi sau  pantofi stiletto ieftini.Cuvântul ieftini sunt de părere că el cântărește oare cum mult atunci când  ești în căutare de pantofi.

Când spui pantofi albi , te gândești automat la pantofii de mireasă,cel puțin mie asta îmi vine în minte.Dar pantofii albi  sunt de fapt una din cele mai elegante tendințe în materie de fashion.
Vara este cel mai potrivit anotimp pentru a purta alb, trebuie doar să fii atentă cum asortezi pantofii albi și  aici mă refer chiar și la pantofi stiletto să arăți chic.
 Un model elegant de pantofi va da un aer modern unei rochii serioase. Poți adaugă ținutei tale accesorii feminine, pentru o apariție chic.Sunt chiar o mulțime de modele trendy ce îți pot da un alt aer, un aer aparte ținutei tale.
Trebuie de știut că  pantofi albi stiletto rămân în trend și în acest sezon. Combinați la o fustă midi, creion sau cu o pereche de pantaloni printați, te vor face deosebită. De asemenea, o cămașă albă oferă o notă de eleganță pentru această ținută.Pantofi  albi  poți purta pentru că sigur vor arata super șic cu orice piesă din garderoba ta de vara, de la cele boho-chic până la cele minimaliste.
Cel mai important  o pereche de pantofi albi trebuie asortați cu culori pastelate.
După cum ziceam și mai sus pantofii albi nu mai sunt de mult caracteristici doar mireselor. Acum îți poți pune silueta și de ce nu, bronzul(la vară), cu ajutorul unei ținute all-white  perfect definită de o pereche de pantofi stiletto albi.






 Și pentru că pantofii albi nu sunt neapărat doar stiletto,trebuie să știi că pe Kalapod.ro găsești o mulțtime de pantofi,fie că sunt albi sau alte nuanțe.Diferite modele trendy la prețuri foarte mici.
Eu am făcut deja multe cumpărături de pe acest site și mă declar mulțumită.
Mereu sunt promoții, chiar și acum sunt promoții la pantofii sport la prețuri foarte mici.




Mereu la cumpărături peste 100 de lei transportul e gratis și chiar e un site pe care îl recomand pentru pantofi ieftini.
 Tu ai cumpărat vreodată de pe Kalapod? Cum ți se par pantofii ?

Etichete: