November’s Nails Challenge - Owls


Da da tema mea preferata.Bufnitele astea dragalase mi-au dat multe batai de cap.De ce?Cum de ce, pentru ca am avut n'spe mii de idei in cap si nu stiam cum sa le combin sa iasa bine.Totusi din prea mult exces de zel, am ales unghii simple.
Pentru astazi am ales doua bufnite una mai ochioasa ca cealalta. O manichiura mai putin colorata si mai simpla. Zilele viitoare va urma o manichiura putin mai colorata tot cu ochioase din astea mici si simpatice.


 Stii , zilele trecute am primit coletul de la Bottega verde.ro .Mi-am comandat 3 chestiute pentru unghii.Un lac de unghii cu miros de cocos, un tratament cuticule si un nou dizolvant de unghii .


 Lacul de unghii BottegaVerde.ro aplicat o singura data
 Doua aplicari si se vede diferenta.
Mirosul de cocos inca se simte. Mi-am facut 
Unghiile joi seara si e sambata dupa masa. Nu mai e atat de intens dar este. Chiar eram curioasa si voiam demult sa incerc o astfel de oja. Acum cu ocazia Blackfriday am vazut ca e la reducere- 17lei. Se mai gaseste in 2nuante/ arome.Daca esti curioasa si tu , pe site mai gasesti oja cu aroma de iris si aroma de violete.Posibil pe rand sa mi le iau si pe celelalte,pe langa arome au si culorile foarte placute.Are de asemenea si o cantitate generoasa de 10ml.

Si daca tot suntem la capitolul unghii si Bottegaverde.ro vreau sa iti 2-3 vorbe si despre tratamentul pentru cuticule cu apa de mare din Polinesia.



Este o solutie practica si eficienta  prin care se obtine un contur perfec al unghiilor.Este sub forma de gel si se aplica la fel ca un lac de unghii.
 Gelul  exercita o actiune ce indeparteaza cuticulele uscate. Aceasta apa bogata in minerale  ajuta si la hidratarea unghiilor. 
Solutie faciliteaza eliminarea cuticulelor in exces, lasand pilea moale si hidratata. Este un produs alcalin pe baza de apa. 
Mod de utilizare este unul foarte simplu. Pur si simplu se imprastie un strat subtire de produs pe cuticule si se lasa 2-3 minute sa actioneze.Apoi totul se clateste iar rezultatul este unul frumos. Cuticule moi, contur frumos al unghiei si adio cuticule uscate.
In cutiuta produsului am gasit  si un betisor de bambus pentru impins cuticulele,foarte faina chestia asta,eu una nu am ma intalnit pana acum.
Ambele produse se gasesc la reducerile de Black Friday si daca ti-am facut pofta de shopping ,sa ai spor  :) 
Daa stiu m-am abatut mult de la subiectul initial dar acum am zis ca e un prilej bun sa prezint cele doua produse, pentru ca acest articol e dedicat in special iubitoarelor de unghiute si tot ce tine de ele.  
Daca te mai intereseaza si alte detalii mi le poti cere sau eventual mai fac un alt review mai detaliat .
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Emi - http://manichiurisimple.blogspot.ro
  4. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  5. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyraluk...
  6. Andra Kat- http://andrakat.com
  7. Violeta - https://www.instagram.com/alexandru...
  8. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  9. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
  10. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/...
  11. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  12. Paula - http://lucruriprivitedejosinsus.ro/
  13. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  14. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  15. Camelia - http://darkpassion.ro/
  16. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/...


Etichete: , , ,